Start kaartverkoop magisch muziekspektakel in Heeg

Op zaterdag 30 juni 2018 is het Heegermeer het toneel van een groots en bijzonder muziekspektakel. Honderden sloepen en boten scharen zich om het eiland. Karin Bloemen neemt ons mee langs de herinneringen en de verhalen die het dorp Heeg met zich meebrengt.

Hans Klok, Jeroen van der Boom, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, The Symphonic Music Connection en vele anderen zorgen die avond voor MAGIE zoals nog nooit eerder vertoond!

Na de exclusieve voorverkoop voor Heegemers, start nu ook de landelijke verkoop. Volgens de organisatie is de animo groot en wordt aangeraden niet te lang te wachten met het boeken van kaarten. Iedereen die voor 26 januari 2018 boekt maakt tevens kans op een dag varen op een luxe Wajer jacht in Zuid Frankrijk.

Tijdens het grootste botenconcert van Europa vertellen de artiesten hun eigen verhaal waarom ze Terug naar Heeg zijn gekomen. De reis wordt geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het belooft een wervelende avond te worden met een uitgebalanceerde mengeling van humor, magie, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt.

Kaarten zijn te koop vanaf 35,- p.p. via www.terugnaarheeg.nl. Voor iedereen toegankelijk. Ook als je zelf geen boot hebt!

Heeg is één van de meest actieve watersportkernen van Fryslân. En ook voor de bezoekers van Culturele Hoofdstad Leeuwarden​ ​2018​ ​is​ ​Heeg​ ​graag​ ​een​ ​goede​ ​gastheer.​ ​Een​ ​groot​ ​muzikaal​ ​evenement​ ​op​ ​het water in 2018,​ ​Heeg​ ​voor​ ​één​ ​avond​ ​het​ ​epicentrum​ ​van​ ​Europa.​ ​​Ondernemers en bewoners van Heeg zijn er klaar voor. Yn​ ​Heech​ ​is​ ​altyd​ ​wat​ ​te​ ​dwaan.